EN
SEYİS Eğitimleri Başladı

Sürdürülebilir Erkurt Yönetim ve İmalat Sistemi (SEYİS) eğitimlerine, 24 Ocak tarihinde başlandı. Yönetim Kurulu Başkanımız Âli Kerem Alptemoçin tarafından iç eğitmenlerimize verilen ilk eğitim, Formfleks yerleşkemizde bulunan Gelişim Atölyemizde gerçekleştirildi.

Liderimiz tarafından sunulan SEYİS; gerek üretim, gerek yönetim, gerek müşteri, gerek sektör ve gerekse de ülkemize karşı olan sorumlulukların yerine getirilmesinde bir yol gösterici ve olası bir problemde başvurulabilecek bir kaynak olarak Erkurt ailesinin tüm değerli bireylerine ulaşması amacıyla hazırlandı.

Sektörümüzde tercih edilen bir dünya markası olma hedefimizi gerçekleştirmek için kılavuzumuz olan SEYİS’i bu eğitimde hep birlikte irdeledik. Eğitimde katılımcılarımız aktif rol alarak, iş süreçlerinde yaşanan olumlu ve olumsuz örnekleri diğer katılımcılar ile paylaştı. Erkurt ailesi ve etik ilkeleri, “Nasıl?” sorusunun gücü ve iş yapış süreçlerimizde kullanımı, risk analizi yapabilmenin önemi gibi başlıklar karşılıklı fikir alışverişi yapılarak incelendi.

İç eğitmenlerimizin SEYİS’i tüm çalışanlarımıza aktarmasına yönelik bir eğitim programı düzenlenecek.

Bu internet sitesinde, çerezler kullanılmamaktadır.

Kapat Detaylı Bilgi