EN
7.Farkındalık Toplantımızı Gerçekleştirdik

13 Temmuz tarihinde, 7. Farkındalık Toplantısı için Formfleks OSB Şubemizde bir araya geldik. Being Global vizyonumuzla 2030 hedeflerimize emin adımlarla ilerlerken kılavuzumuz olan SEYİS-Sürdürülebilir Erkurt Yönetim Sistemleri’nin yeni versiyonu, toplantımızın ana gündem konusuydu.

Görünümüyle birlikte içeriği de değişen SEYİS’in güncel versiyonu, bu metodolojinin mimarı olan Yönetim Kurulu Başkanımız Âli Kerem Alptemoçin tarafından ekip arkadaşlarımızla paylaşıldı.

“İş Ahlakına Sahip, Lider ve Yetkin” insan kaynağını merkezine alan yeni SEYİS, şirketimizin hedeflerine ulaşmasında engel teşkil eden risklerin elimine edilmesini sürekli gelişimin anahtarı olarak tanımlıyor. Riskleri elimine etmek için ise “Nasıl?” sorusunu sorarak sürekli gelişimi sağlamak yönünde tüm ekibimize görev veriyor.

Kendimizden ve çalışma ortamımızdan başlayarak SEYİS’te yer alan kaldıraçlarımız, rehberlerimiz ve temel değerimize göre risk analizi yapmamız, süreçlerle yönetimi de kaçınılmaz kılacağından gelişimin de önünü açıyor.

Paydaşlarımızla olan ilişkilerimizde karşılıklı hak ihlalinden çekinme temelli “Saygı” anlayışımız SEYİS’in değişmeyen “Temel Değer”i olarak yeni versiyonunda da yer alırken, önümüzdeki dönemde “Çevreye Saygı” tüm faaliyetlerimizde yönlendirici bir unsur olarak öne çıkıyor.

Bu internet sitesinde, çerezler kullanılmamaktadır.

Kapat Detaylı Bilgi