EN
41.Yaşımızı Coşkuyla Kutladık

978 yılından bugüne büyük emek ve özverilerle gelen Erkurt Holding’in 41. kuruluş yıl dönümünde Erkurt ailesi olarak bir araya geldik.

24 Aralık tarihinde düzenlenen geceye; Kurucu ve Onursal Başkanımız Ahmet Kurtcebe Alptemoçin, Yönetim Kurulu Başkanımız Âli Kerem Alptemoçin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mert Bekler, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mesut Bekler ve Sevim Beksaç Karakaş ile Formfleks CEO’muz Dr. Nazım Serhatlı’nın yanı sıra Erkurt Holding ve şirketlerindeki ofis çalışanlarımız ve vardiya amirlerimiz, birlikte danışmanlarımız ve emekleriyle kıdem ödülü almaya hak kazanan çalışanlarımız katıldı.

Onursal ve Kurucu Başkanımız Ahmet Kurtcebe Alptemoçin’in açılış konuşması ve Erkurt Holding tanıtım filmiyle başlayan gecede Yönetim Kurulu Başkanımız Âli Kerem Alptemoçin; 40 yılı aşkın süredir entegre yapıdaki üretim şirketleri ile önemli başarılar elde eden Erkurt Holding’in yenilenen organizasyon yapısını, Sürdürülebilir Erkurt Yönetim ve İmalat Sistemi’ni (SEYİS) ve bir dünya markası olma yolunda holdingimizin 2020 yılı yol haritasını paylaştı.

Alptemoçin konuşmasına, Türk otomotiv sanayiinin geçmişini ve bugünkü durumunu özetleyerek başladı; “Değişim rüzgârlarını hiç bugünkü kadar kuvvetli bir şekilde yüzümüzde hissetmemiştik,” dedi ve “Nasıl?” sorusunun yol göstericiliğinde bu değişimin nasıl gerçekleştirileceğini anlattı. Dijital dönüşüm, endüstri 4.0 gibi kavramların günlük hayata entegre olduğu bu dönemde, değişimi yakalamayanların yaşam şansı olmadığının altını çizdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız, bu özetin sonunda Erkurt Holding’e dair vizyonunu, “Benim bir hayalim var; kurumsallaşma süreçlerini tamamlamış, hisseleri borsada işlem gören, uluslararası platformda FSS (Full System Supplier) olarak tercih edilen ve pazar çeşitliliği yaratabilmiş bir yapı olarak, Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Sayın Ahmet Kurtcebe Alptemoçin’in bize verdiği görevi yerine getireceğiz ve muhakkak biz bir dünya markası olacağız!” diyerek açıkladı.

Konuşmasında, bir dünya markası olma yolunda gerekli olan yol haritamızın Sürdürülebilir Erkurt Yönetim ve İmalat Sistemi (SEYİS) olduğunu belirtti ve bu sistemin yapısını ilk kez detaylı bir şekilde açıkladı.

Holdinge bağlı 5 şirketimizin, holdingimizin amiral gemisi Formfleks şirketimiz altında birleşmesine de değinen Alptemoçin, bunun organizasyon becerilerimizi geliştirmek için müthiş bir fırsat olduğunu dile getirdi ve bu sürecin sonunda içimizde mevcut olan potansiyel enerjinin kinetik enerjiye dönüşeceğinden bahsetti. Yeni organizasyon yapısını değerlendirdikten sonra “Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere yol gösterdiği gibi başarmak için yola çıkıyoruz, mutlaka başarılı olacağız,” diyerek konuşmasını tamamladı.

Holdingimize değer katan ekip arkadaşlarımıza kıdem ödüllerinin takdimiyle devam eden gece, canlı müzik performansının ardından sona erdi.

Bu internet sitesinde, çerezler kullanılmamaktadır.

Kapat Detaylı Bilgi